Υποψήφιοι Φθιώτιδας

Οι υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Πατήστε στο όνομα για να δείτε το Βιογραφικό και τα στοιχεία Επικοινωνίας του κάθε υποψηφίου.Αγγελακόπουλος Αποστόλης

Ελεύθερος Επαγγελματίας / Αυτοκινητιστής


Ο Αποστόλης Αγγελακόπουλος γεννήθηκε στην Παναγιά Δομοκού Φθιώτιδας και είναι Αυτοκινητιστής. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες φοιτήτριες στην Κτηνιατρική Καρδίτσας & στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Βόλου. Πρόεδρος Αυτοκινητιστών Λαμίας και περιχώρων .
Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Κεντρικής Ελλάδας – Θεσσαλίας – Δυτικής Μακεδονίας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Αλαμπάνου Δέσποινα

Περιφερειακή Σύμβουλος - Αγρότισσα - Φθιώτιδα


Η Δέσποινα Αλαμπάνου κατάγεται από το Αμούρι Φθιώτιδας. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Αλαμπάνο και μητέρα μιας κόρης. Εκτός από γυναίκα και μάνα, είναι και αγρότισσα που δίνει καθημερινή και συνεχή αγώνα με τη γη που αγαπά. Είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος από το 2014 και μέχρι σήμερα εκπροσωπεί τον τόπο της αλλά και τις γυναίκες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Όντας στην Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει κάνει σειρά επερωτήσεων κυρίως για θέματα αγροτικής πολιτικής ενώ είναι ιδρυτικό μέλος σε γυναικείο σύλλογο ανάλογου ενδιαφέροντος. Ασχολείται ενεργά και δραστήρια εκτός από ζητήματα αγροτικά και με θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, τη γυναίκα αλλά και τον τόπο της. Υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση με σθένος και το όραμά της είναι να προσφέρει όλες της τις δυνάμεις για μια καλύτερη Στερεά Ελλάδα, όπως αρμόζει στους κατοίκους της!
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ανδρούτσου Θεοδώρα(Δώρα)

Διακοσμήτρια


Η Δώρα (Θεοδώρα) Ανδρούτσου γεννήθηκε στη Λαμία όπου έζησε τα σχολικά της χρόνια. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στη Σχολή Διακόσμησης “ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ”. Έλαβε υποτροφία στον ίδιο κλάδο στη Ζυρίχη. Στη συνέχεια σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Ρώμης, παίρνει μετεγγραφή για Βενετία στην Καλών Τεχνών, για τα υπόλοιπα χρόνια σπουδών της.

 Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, εργάζεται στην Αθήνα για πολλά χρόνια στη Διακόσμηση, Διαφήμιση και Σκηνικά Θεάτρου. Επιζητώντας καλύτερες συνθήκες (περιβάλλον – όχι εξαντλητικό ωράριο), επιστρέφει στην πόλη της Λαμίας και εργάζεται ως Διακοσμήτρια.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Παραλία Ραχών. Έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Στυλίδας, για πέντε χρόνια.

Είναι Μέλος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ραχών, (Μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας), ως Πρόεδρος την προηγούμενη διετία και ως Αντιπρόεδρος σήμερα.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Αρβανίτης Θωμάς

Καινούργιο Δ. Μώλου - Αγ. Κων/νουΕπικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Γιαννέλου Ηλιάννα

Οικονομολόγος - Μακρακώμη


Η Γιαννέλου Ηλιάνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία, με καταγωγή από την Μακρακώμη. Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιά και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στην «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική», από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στον τομέα των μεταφορών, στην εταιρεία ΚΤΕΛ Νομού Φθιώτιδας, στον κλάδο εξυπηρέτησης πελατών, ούσα ακόμα φοιτήτρια. Στη συνέχεια, απασχολήθηκε στον τομέα των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας και ιδιαίτερα στο λογιστικό τμήμα εταιρείας, στο νομό της Φθιώτιδας. Τα τελευταία χρόνια απασχολήθηκε στον τομέα των πωλήσεων, σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των κοσμημάτων και των ρολογιών, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και την προώθηση συγκεκριμένων επώνυμων προϊόντων. Ταυτόχρονα παρείχε υποστήριξη στο οικονομικό-λογιστικό κομμάτι της επιχείρησης και φρόντιζε για τη συνεργασία και την επικοινωνία με συνεργάτες του εξωτερικού.
Εθελοντικά, δίδαξε μαθητές Λυκείου, προετοιμάζοντάς τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις, σε μαθήματα της οικονομικής θεωρίας και της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων. Επιπλέον, έχοντας ενεργό ρόλο σε ΜΚΟ, συνέβαλε στην οργάνωση δράσης, που σκοπό είχε την απορρόφηση άνεργων πτυχιούχων γυναικών, μέσα από το θεσμό των Κοιν.Σ.Επ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2016. Παρακολουθεί διαρκώς επιμορφωτικά προγράμματα και σεμινάρια με σκοπό τη συνεχή ενημέρωσή της, για τις εξελίξεις που αφορούν το κλάδο της οικονομικής επιστήμης.
Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και πολύ καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας. Είναι κόρη του Γιαννέλου Ευάγγελου (υπάλληλος στην εταιρεία ΚΤΕΛ Νομού Φθιώτιδας) και της Χαντζή Ελένης (υπάλληλος ΕΦΚΑ) και έχει έναν αδερφό τον Γιαννέλο Μάριο, (μεταπτυχιακός απόφοιτος τμήματος Χημικού του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων).
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Γώγος Γιώργος Πορτραίτο Στερεά Υπεροχής
Γώγος Γιώργος

Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας / Τοπογράφος Μηχανικός.


O Γιώργος Γώγος γεννήθηκε στην Ελάτεια. Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1976 έως το 1979 διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολής Τοπογράφων και αντιπρόσωπος των φοιτητών στη συνέλευση των καθηγητών. Εργάσθηκε σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Στερεά Ελλάδα.
Είναι μέλος του Δ.Σ. των εργοληπτών Φθιώτιδας και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Φθιώτιδας και αντιπρόσωπος του νομού στα συνέδρια της ΚΕΔΕ. Διετέλεσε Δήμαρχος Ελάτειας από το 1986 έως το 2002. Δημοτικός Σύμβουλος από το 2002 έως το 2014 και Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας από το 2014 έως και σήμερα. Αφιέρωσε τη ζωή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ζάρα Κατερίνα Πορτραίτο Στερεά Υπεροχής
Ζάρα-Σαμαρά Κατερίνα

Αγρότισσα. πρ. Αντιδήμαρχος Δομοκού - Φθιώτιδα


Η Αικατερίνη Ζάρα-Σαμαρά γεννήθηκε στη Λαμία. Κατάγεται από την Άνω Αγόριανη του Δήμου Δομικού. Τα τελευταία 36 χρόνια ζει στην Ομβριακή Δομοκού.

Είναι παντρεμένη με το μηχανικό Ηλία Σαμαρά και έχει δύο γιούς. Μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο Δομοκού, πήγε στην Αθήνα, όπου και συνδικαλίστηκε με το σωματείο κλωστοϋφαντουργών.

Συμμετείχε ενεργά στο Γονεϊκό Κίνημα και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Ομβριακής. Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ξυνιάδας και Αντιδήμαρχος στον πρώτο Καλλικρατικό Δήμο Δομοκού με Δήμαρχο τον κ. Στέλιο Σύρο.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Καραμήτσου Αθανασία Στερεά Υπεροχής
Καραμήτσου Αθανασία

Εκπαιδευτικός – Δ/ντρια Λυκείου Μακρακώμης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έκανε Μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση και Διοίκηση Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων με Κατεύθυνση Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση», στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κατέχει δεύτερο Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στη «Διαχείριση Αποβλήτων». Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Διευθύντρια στο Λύκειο Μακρακώμης.
Είναι τακτικό μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων ΚΕΣΥ και ΚΕΑ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Είναι αναπληρωματικό μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( ΠΥΣΔΕ) Φθιώτιδας. Έχει εργαστεί ως επιμορφώτρια σε Ινστιτούτα και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ και ΚΕΚ), καθώς και στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Έχει παρακολουθήσει πολλές επιμορφώσεις και σεμινάρια. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και μιλά Ιταλικά. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Παλιό και έχουν τρία παιδιά.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Καραμήτσου Αθανασία Στερεά Υπεροχής
Καρβούνη Δήμητρα

Χειρούργος – Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στο Μαρτίνο Φθιώτιδας όπου κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Θανάση Ευθυμίου και έχει ένα γιο τον Νίκο Ευθυμίου Βιολόγο- Τοξικολόγο.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στα οδοντικά εμφυτεύματα. Εργάζεται στο οδοντιατρείο του Κ.Υ. Αταλάντης με τον βαθμό του Διευθυντή του Ε.Σ.Υ. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Λαμίας και πρόεδρος της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. Μαρτίνου.

Έχει διατελέσει:

 • Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Οπουντίων 2003-2006 
 • Δημοτικός Σύμβουλος 1983-1986, 1987-1990, 2007-2010 
 • Μέλος της Τ.Ε.Δ.Κ. Φθιώτιδας Μέλος της Επιτροπής Ισότητας της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. 
 •  Συνεργάτης της Ν.Ε.Λ.Ε. Φθιώτιδας σε θέματα Υγείας με ομιλίες – εκδηλώσεις σε Γυμνάσια – Λύκεια και συλλογικούς φορεις. 
 • Μέλος της Α΄ Βάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του Ι.Κ.Α. Αταλάντης. 
 • Πιστοποιημένη Εθελόντρια από την Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων καθώς και εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα Εθελοντισμού του Υπουργείου Παιδείας με θέμα “Εθελοντισμός και Αυτοδιοίκηση”.

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κοντογιάννης Ιάσονας

Εικαστικός - Λαμία


Ο Ιάσονας Κοντογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Άρχισε την καριέρα του ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Το 2009 αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο του σχεδιασμού και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις καλές τέχνες. Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου δημιούργησε το στούντιο του και ξεκίνησε να μελετά Αμερικανούς καλλιτέχνες. Το 2010 ξεκίνησε τις σπουδές του στην σχολή καλών τεχνών του La Guardia Community College. Περίπου ένα χρόνο αργότερα αιτήθηκε την εισαγωγή του στο πανεπιστημιακό ίδρυμα School of Visual Arts της Νέας Υόρκης όπου και παρέδωσε το πορτφόλιο του για αξιολόγηση. Έγινε αμέσως δεκτός παραλαμβάνοντας την ύψιστη υποτροφία του Αμερικανικού ιδρύματος για όλη την διάρκεια των σπουδών του.
Ανάμεσα σε άλλα επιτεύγματα εντός της ακαδημαϊκής κοινότητας ο Ιάσονας ήταν και αποδέκτης του ΒFA departmental Grant για το 2015 ενώ η πτυχιακή του εργασία στο πανεπιστήμιο συμπεριλήφθηκε στο κατάλογο με τις 20 καλύτερες. Ο Κοντογιάννης έχει δώσει διαλέξεις πάνω στην τέχνη σε Ελληνικά και Αμερικανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα. Έως σήμερα έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Νέα Υόρκη, στην Ρώμη, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και την Λαμία, έργα του βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές σε Αμερική και Ευρώπη.
Το 2016 παρουσίασε την πρώτη του ατομική έκθεση στην γκαλερί Technochoros της Αθήνας και το 2017 εκπροσωπήθηκε από την ίδια γκαλερί στην διεθνή φουάρ τέχνης Αrt Athina. Από το 2015 έως το τέλος του 2017 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνων Κεντρικής Ελλάδος, και παράλληλα δίδασκε το μάθημα της ζωγραφικής στα τμήματα ενηλίκων των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κυριόπουλος Δημήτρης

Μαθηματικός - Διευθυντής Γυμνασίου Ομβριακής Φθιώτιδας - Λαμία


Ο Δημήτρης Κυριόπουλος γεννήθηκε στη Λαμία. Είναι κάτοχος πτυχίων Μαθηματικών και Πολιτικών Μηχανικών Δομοστατικών Έργων και δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών:
 • από το London Centre of Management και
 • από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Σήμερα είναι Διευθυντής του Γυμνασίου Ομβριακής Φθιώτιδας. Είναι παντρεμένος με την Μαθηματικό Δήμητρα Δάμπαση, που υπηρετεί στη Δημόσια Εκπαίδευση (Φωκίδα), και πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου (τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Ιωαννίνων) και της Κωνσταντίνας - Παρασκευής (4ετής φοιτήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.).
  Έχει διατελέσει:
 • επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας,
 • αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Φθιώτιδας,
 • Συντονιστής – Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Φθιώτιδας,
 • αιρετό μέλος της Διοίκησης του Π.Ε.Κ. Στερεάς Ελλάδας,
 • αιρετό μέλος του Τμήματος Βιοϊατρικής του Παν/μίου Θεσσαλίας και
 • αιρετό μέλος της Κοσμητείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Παν/μίου Θεσσαλίας.

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:

Λάμπου Σπύρος

Δημόσιος Υπάλληλος. - (Φθιώτιδα)


Ο Σπυρίδων Λάμπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λαμία το 1962. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα από το 1984 έως 1986. Από το 1991 έως σήμερα εργάζεται στον Ε.Φ.Κ.Α.( πρώην ΟΑΕΕ) και είναι Προϊστάμενος του τμήματος συντάξεων Μη Μισθωτών Ε.Φ.Κ.Α. της Περ/κης Δ/νης Στερ. Ελλάδας από το 2011. Τα προηγούμενα χρόνια εργάστηκε στα έσοδα, ασφάλιση και οικονομική διαχείριση του φορέα. Υπήρξε εισηγητής σε ημερίδες για το ασφαλιστικό σε όλη την Στερ. Ελλάδα και βραβεύτηκε για την εργασία του από Επιμελητήρια και συλλόγους.
Για δύο έτη ήταν πρόεδρος της Τοπικής Διοικητικής Ενστάσεων ( Τ.Δ.Ε.) πρώην Ι.Κ.Α. Είναι μέλος της γραμματείας της Νομ. Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Φθιώτιδος, υπεύθυνος Δημοσίου Τομέα και της Οργάνωσης Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας. Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης (Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.) εκλεγμένος εκπρόσωπος εργαζομένων στην Στερεά Ελλάδα.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Λεκάκη Ελένη Στερεά Υπεροχής
Λεκάκη Ελένη

Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική Σύμβουλος - Ελεύθερη Επαγγελματίας. Λαμία

Η Ελένη Λεκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει μόνιμα στη Λαμία. Έχει σπουδές BSc στη Τραπεζική & Ασφαλιστική και ΜΒΑ στη Διοίκηση Νοσοκομειακών Μονάδων. Είναι αυτοαπασχολούμενη ασφαλιστική και χρηματοοικονομική σύμβουλος από το 1990 και διατηρεί γραφείο σε Αθήνα και Λαμία.
Μητέρα μιας κόρης που απέκτησε με τον Παναγιώτη Κουτσοπίνη, ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ όπως και η ίδια. Υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΔΗ.ΜΑΡ., το 2012. Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και είναι Α’ αναπληρωματική βουλευτής Φθιώτιδας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μαστρογιάννης Βασίλης

Αξιωματικός Ε.Α. - Διδάκτων Δημοσίου Δικαίου


Ο Βασίλης Μαστρογιάννης είναι αξιωματικός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου. Κατέχει επίσης : Πτυχίο Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Πτυχίο Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μεταπτυχιακό στο «Νομικό Πολιτισμό, Δημόσιο και Ιδιωτικό Δίκαιο» του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Διδακτορικό στο Δημόσιο-Διοικητικό Δίκαιο από το Πάντειο Πανεπιστήμιο .

Έχει διατελέσει:
 • Στέλεχος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/ Ελληνική Αστυνομία
 • Καθηγητής- αναπληρωτής στην Αστυνομική Ακαδημία
 • Διευθυντής του Π. Γραφείου Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούση
 • Διευθυντής του Κέντρου για την αντιμετώπιση παραεμπορίου- παραοικονομίας του Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μπακόλας Βασίλης

Διευθυντής ΕΣΥ.- Φθιώτιδα

Ο Βασίλης Μπακόλας γεννήθηκε από γονείς αγρότες στη Μεσοποταμία (Χαλίλη) Φθιώτιδας Σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ακολούθως ειδικεύτηκε στην ακτινοθεραπευτική ογκολογία στο ΝΙΜΙΤΣ και στον Άγιο Σάββα. Ακολούθως και για 8 χρόνια εργάσθηκε ως μόνιμος αγροτικός ιατρός στο ιατρείο Κομποτάδων. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στο Γ.Ν. Λαμίας. Οργάνωσε τον πρώτο στη Φθιώτιδα πληθυσμιακό έλεγχο μαστού και τραχήλου μήτρας το 2000.
Ξεκίνησε στο Γ.Ν. Λαμίας τη λειτουργία της μονάδας Παθολογικής Ογκολογίας και της κατ’ οίκον νοσηλείας, τμήμα στο οποίο παραμένει επιστημονικά υπεύθυνος με το βαθμό του Διευθυντή. Επί 20 χρόνια εργάζεται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, καθορίζοντας την εξέλιξή του. Διετέλεσε Υποψήφιος στις Νομαρχιακές εκλογές το 1994, Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Υπάτης. Κατά 1998-2002, Πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΦ, αιρετό μέλος του ΔΣ του Γ.Ν. Λαμίας και μέλος της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Σταματάκη και έχει 2 παιδιά. Διαμένει στα Λουτρά Υπάτης.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ντάνος Γρηγόρης

Επιχειρηματίας - Φθιώτιδα

Ο Γρηγόρης Ντάνος γεννήθηκε το 1966 στη Λαμία όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Το 1992 μαζί με τον Κώστα Παναγοδήμο ίδρυσαν την ΤΕΧΝΟΨΥΚΤΙΚΗ ΝΤΑΝΟΣ ΓΡ. – Κ/ΝΟΣ ΠΑΝΑΓΟΔΗΜΟΣ Ο.Ε., εταιρία που δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό εξοπλισμό και στην παραγωγή επαγγελματικών μηχανημάτων εστίασης – ψυγείων, ανοξείδωτων κατασκευών και αεραγωγών καθώς και των ανταλλακτικών και service αυτών.

Το 2005 εκλέχθηκε στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας και διετέλεσε Πρόεδρος του Βιοτεχνικού τμήματος. Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων.

Το 2010 εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Κλέαρχου Περγαντά. Μέχρι και το 2014 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην Α.Ν.Δ.Ι.Α και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην Φθιωτική Αναπτυξιακή.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Παπακωνσταντίνου Παναγιώτα

Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός

Η Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου κατάγεται από τη Μαλεσίνα του Δήμου Λοκρών. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Έχοντας ήδη μπει στην αγορά εργασίας, απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, στη Λογιστική και Έλεγχο Δημόσιων Οργανισμών και Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και στο Δίκαιο και Οικονομία (ΜΑ) επίσης από το ίδιο πανεπιστήμιο. Ολοκληρώνει φέτος και το ΜΒΑ (Διοίκηση Επιχειρήσεων) από το ΕΑΠ.

Μιλάει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Από το 2012 επέστρεψε στον τόπο της, στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όπου διατηρεί λογιστικό γραφείο.

Γονείς της είναι ο Γιώργος και η Αντωνία Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι μαζί με τα αδέρφια της ασχολούνται από το 1999 με την οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της αρτοποιίας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Πετρόπουλος Χρήστος

Γεωπόνος / Αγρότης - Θαυμακός Δομοκού


Ο Χρήστος Πετρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θαυμακό Δομοκού το 1965. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο (2) παιδιών. Σπούδασε Γεωπόνος και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας-Αγρότης. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Στερεά Ελλάδα σε νέα Τροχιά» με τον Βαγ.Αποστόλου (2014).
 • Είναι ενεργό μέλος του ΓΕΩΤΕΕ, αντιπρόσωπος του παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας.
 • Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.
 • Μέλος του ΤΟΕΒ 6η Ζώνης Θεσσαλιώτιδας, διετέλεσε αντιπρόσωπος του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας.
 • Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλιώτιδας-Οργάνωσης Βαμβακοπαραγωγών «ΣυνΑγρος». Μέλος του ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Επαρχίας Δομοκού με σημαντική δράση για την επίλυση των αγροτικών προβλημάτων.
 • Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονιστής στην Οργάνωση Δομοκού, μέλος Νομ. Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ (2015-2018), Υπεύθυνος Αγροτικού Τομέα. Μέλος της Συντ. Επιτροπής Στ. Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:

Ράπτης Χρήστος

Γεωπόνος - Λαμία


Ο Χρήστος Ράπτης είναι γεωπόνος και διατηρεί κατάστημα εμπορίας γεωργικών εφοδίων και μελετών. Είναι εκλεγμένο Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Φθιώτιδας και Ευρυτανίας. Μέλος του Δ.Σ. της Γ.Ε.Κ. (ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ) στη θέση του Ταμία και κατά το παρελθόν διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ραυτοπούλου Μαρίνα Αναστασία

Eπιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα

Γεννήθηκε στη Λαμία και μεγάλωσε στον Αχινό-Φθιώτιδας. Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Στυλίδα και στη συνέχεια φοίτησε στο Τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Τελειώνοντας τις σπουδές της εργάστηκε στη Γερμανία για έναν χρόνο σε Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για να φοιτήσει στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: “Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή” της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με τη μαιευτική και ασχολήθηκε με την εκπόνηση της ερευνητικής διπλωματικής της μελέτης. Τον τελευταίο χρόνο είναι φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού προγράμματος: “Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας” του Κολλεγίου René Descartes σε συνεργασία με τον δημόσιο γαλλικό πανεπιστημιακό φορέα Cnam - Conservatoire National des Arts et Metiers, ενώ παράλληλα εργάζεται σαν εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του Γ.Ν. Αλεξάνδρα. Τέλος, ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά σε άριστο επίπεδο. "Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά, επιθυμώ να έχω τη δυνατότητα να κάνω πράξη τα όνειρα της γενιάς μου για το τόπο μου. Δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο."
Επικοινωνήστε με την Υποψήφια:
Σκούρας Γιώργος

Οικονομολόγος - Λιανοκλάδι Λαμίας


Γεννήθηκε στο Λιανοκλάδι Ν. Φθιώτιδας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο αγοριών. Φοίτησε στο 4ο Λύκειο Λαμίας και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος το 2002 και διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Λιανοκλαδίου.Από το 2013 και μέχρι σήμερα εργάζεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Είναι μέλος και Γενικός Γραμματέας του 8ου Περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Δίδαξε, Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων, Άμεσο Marketing και Marketing Λιανικού και Χονδρικού εμπορίου στα ΙΕΚ Λαμίας και Χρηματοοικονομικό Management και Marketing – Management Παραδοσιακής βιοτεχνίας στο ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Σπετσιέρη Αριάδνη

Φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, Τμήμα Βιοτεχνολογίας


Η Αριάδνη Σπετσιέρη, γεννήθηκε το 1998 και είναι κάτοικος Λαμίας. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Λαμίας και είναι φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας. Μιλά Αγγλικά και Ισπανικά. Ασχολείται ενεργά με το νεολαιίστικο κίνημα. Τα ενδιαφέροντά της είναι ο κινηματογράφος, η λογοτεχνία, η ζωγραφική και η ορεινή πεζοπορία.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Τσιπούρας Δημήτρης

Ασφαλιστικός σύμβουλος - Μεσίτης ακινήτων - Σύμβουλος επιχειρήσεων

Ο Δημήτρης Τσιπούρας γεννήθηκε 10 Μαρτίου του 1969 και ζει μόνιμα στη Λαμία. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Είναι πτυχιούχος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα: Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωικής Παραγωγής. Έχει εξειδικευτεί σε αντικείμενα: προώθηση προϊόντων - τεχνικές πωλήσεων και νέων τεχνικών πώλησης - διοίκηση επιχειρήσεων και διαχείριση εργατικού δυναμικού – οικονομικά - ανάπτυξη δικτύων - “σύμβουλος ακινήτων”, όπως και στην «Συμβουλευτική Ανάληψη Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών».Από το 2012 είναι κάτοχος πτυχίου ασφαλιστικού συμβούλου από την Τράπεζα της Ελλάδος. Εκπλήρωσε την πρακτική του εξάσκηση στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας στο πιστωτικό σύστημα και στο τμήμα αξιολόγησης επενδύσεων στο γεωτεχνικό τμήμα. Έχει πλούσια κοινωνική δραστηριότητα αφού υπήρξε για επτά έτη πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου και τρία έτη του 2ου Γυμνασίου Λαμίας και συμμετείχε επί σειρά ετών ως μέλος, στην επιτροπή διαβούλευσης επί του προϋπολογισμού των οικονομικών στο Δήμο Λαμίας. Είναι μέλος του ΕΒΕ Φθιώτιδας και συμμετείχε το 2018 στις εκλογές του επιμελητηρίου Φθιώτιδας ως υποψήφιος στον κλάδο υπηρεσιών. Είναι μέλος γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Επιστροφή στην Κορυφή