Υποψήφιοι Εύβοιας

Οι υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.
Πατήστε στο όνομα για να δείτε το Βιογραφικό και τα στοιχεία Επικοινωνίας του κάθε υποψηφίου.


Αθανασίου Αλέξανδρος Φωτογραφία Πορτραίτο
Αθανασιου Αλέξανδρος

πρ. Προϊστάμενος Ο.Τ.Ε. Ιστιαίας


Ο Αλέξανδρος Αθανασίου γεννήθηκε στο Αχλάδι Ευβοίας και μεγάλωσε στην Ιστιαία. Τελείωσε τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Ιστιαία και στη συνέχεια αφού απολύθηκε από το στρατό, εργάστηκε στον Ο.Τ.Ε. Μαντουδίου. Με υπηρεσία στα καταστήματα της Χαλκίδας, Λίμνης και Λουτρών Αιδηψού επέστρεψε στην Ιστιαία όπου εργάστηκε ως προϊστάμενος τα τελευταία χρόνια μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Είναι παντρεμένος με τη Κούκου Δέσποινα, συνταξιούχο υπάλληλο του Ι.Κ.Α και έχει ένα παιδί, το δεκάχρονο Γιώργο.
Είχε εκλεγεί ως αντιπρόεδρος στο Σύλλογο υπαλλήλων Ο.Τ.Ε Ευβοίας και έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας της τοπικής ομάδας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ακριώτου Θεοδώρα Φωτογραφία Πορτραίτο
Ακριώτου Θεοδώρα

Εικαστικός - Χαλκίδα


Εικαστικός - Χαλκίδα

Γεννήθηκε το 1978, κατοικεί στη Χαλκίδα και έχει μια κόρη.Είναι απόφοιτη της Ακαδημίας Καλών Τεχνών Ρώμης και μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Δίδαξε εικαστικά επί σειρά ετών σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας και ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση.
Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα Δικαιωμάτων και Αλληλεγγύής και είναι μέλος της επιτροπής Προσφυγικού/ Μεταναστευτικού του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Βεντούρη Ζέτα Πορτραίτο Ερέτρια Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος
Βεντούρη Ζέτα

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής - Ερέτρια


Η Ζέτα Βεντούρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και διέμενε στο Ίλιον Αττικής. Έχει καταγωγή από την Κίμωλο Κυκλάδων Κατοικεί μόνιμα στην Ερέτρια από το 1991. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ,στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της Αθήνας και της Ερέτριας ,καθώς και στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού της Ερέτριας.
Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Ερέτριας και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης και έχει πρωτοστατήσει στη δημιουργία της Κίνησης Πολιτών Ερέτριας. Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά και κυρίως τις αποφάσεις που σηματοδοτούν την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Κομνό εκπαιδευτικό Β/θμιας εκπαίδευσης στο ΓΕΛ Ερέτριας και έχει δύο παιδιά την Βιργινία (Μαθηματικός) και τον Γιώργο που σπουδάζει στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ζωγράφου-Κοντογιάννη Ζαχαρούλα Πορτραίτο Αλιβέρι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Ζωγράφου-Κοντογιάννη Ζαχαρούλα

Χειρουργός Οδοντίατρος


Η Ζαχαρούλα (Ρούλα) Ζωγράφου-Κοντογιάννη είναι χειρουργός οδοντίατρος. Γεννήθηκε στη Χαλκίδα και κατοικεί στη Δροσιά. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κοντογιάννη, μητέρα δύο αγοριών και "νέα" γιαγιά ενός εγγονού. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Θηλέων Χαλκίδας και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1987 ασκεί την οδοντιατρική ως ελεύθερος επαγγελματίας και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ευβοίας. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε προγράμματα προληπτικής στοματικής φροντίδας σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Είναι δραστήριο μέλος σε συλλόγους παραδοσιακών χορών.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ζώντος Γιώργος Πορτραίτο Αλιβέρι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Ζώντος Γιώργος

Λογιστής - Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσ/νικης - Αλιβέρι


Γεννήθηκε στις 4/4/1957 στο Γαβαλά Αλιβερίου Ευβοίας. Τελείωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στο Αλιβέρι από το 1991 ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής – φοροτεχνικός. Καθηγητής στο δημόσιο ΙΕΚ Αλιβερίου για επτά έτη. Σαν καθηγητής συμμετέχει σε σεμινάρια στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας με αντικείμενο τα λογιστικά Οικονομικά Θέματα.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Καραγιάννη Άννα Πορτραίτο Αλιβέρι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Καραγιάννη Άννα

Εκπαιδευτικός - Δ/ντρια 2ου Δ. Σ. Ν. Αρτάκης


Η Άννα Καραγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας όπου κατοικεί και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Αθήνα, έκανε μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνών του ΕΚΠΑ και κατέχει Πτυχίο του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέλος του ΠΥΣΠΕ Εύβοιας και Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης από το 2007. Είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Μπαρσάκη, εκπαιδευτικό, Διευθυντή στο Γυμνάσιο Νέας Αρτάκης και έχουν δυο γιους.
Είναι μέλος τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και δραστηριοποιείται ενεργά σε εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κατσαλίφης Μιχάλης Πορτραίτο Χαλκίδα Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Κατσαλίφης Μιχάλης

Τμηματάρχης στη Διεύθυνση Μεταφορών Π.Ε. Εύβοιας - Χαλκίδα


Τμηματάρχης στη Διεύθυνση Μεταφορών Π.Ε. Εύβοιας - Χαλκίδα

Ο Μιχάλης Κατσαλίφης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Εύβοια (Ζάρακες Αλιβερίου). Είναι πτυχιούχος Μηχανικός των ΤΕΙ Κοζάνης & πτυχιούχος παιδαγωγικών σπουδών ΣΕΛΕΤΕ. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μαρία Γιαμά και έχουν δύο παιδιά, τη Νεφέλη και το Δημήτρη. Τα τελευταία 30 χρόνια μένει μόνιμα στη Χαλκίδα.


  Εργάστηκε ως:
 • Εκπαιδευτικός στο ΚΕΤΕΚ/ΟΑΕΔ Χαλκίδας
 • Εκπαιδευτικός σε πρόγραμμα της ΝΕΛΕ Εύβοιας για τσιγγάνους.
 • Μόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Μεταφορών-Επικοινωνιών ως Μηχανικός ΤΕ, στη Νομαρχία Εύβοιας από τον Αύγουστο 1989.
 • Μετατάχθηκε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας.
 • Υπηρέτησε ως Διευθυντής στη Διεύθυνση ΚΤΕΟ Ν. Ευβοίας
 • Μετατάχθηκε στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Στερεάς Ελλάδας και υπηρέτησε ως Τμηματάρχης στο Τμήμα Μεταφορών-Επικοινωνιών Ιστιαίας.
 • Σήμερα υπηρετεί ως Τμηματάρχης στο Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών Π. Ε. Ευβοίας.

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κολιοβέτα Δέσποινα Πορτραίτο Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος
Κολιοβέτα Δέσποινα

Ιατρός - Αυλίδα.


Ζεί και εργάζεται στο Βαθύ Αυλίδας και είναι μητέρα ενός παιδιού. Ως γιατρός έχει αναπτύξει εθελοντική δράση σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και είναι αντιπρόεδρος του παραρτήματος ΑΜΕΑ Εύβοιας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας. Είναι μέλος του Θεάτρου Χαλκίδας και ασχολείται με τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα της περιοχής της καθώς και με την προστασία και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Αυλίδας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κομματάς Γεώργιος - Εύβοια Πορτραίτο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Κομματάς Γεώργιος

Χημικός – Οινολόγος. Εύβοια

Ο Γιώργος Κομματάς γεννήθηκε στη Δεσκάτη Γρεβενών. Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Κατερίνης και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη λαμβάνοντας το πτυχίο του Χημικού. Είναι επίσης κάτοχος του πτυχίου Παιδαγωγικών Σπουδών της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Από το 1976 ζει και εργάζεται στο Μαντούδι Ευβοίας, ασκώντας το επάγγελμα του χημικού. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Κατσαρά και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Εργάστηκε στο χημικό εργαστήριο της μεταλλευτικής εταιρείας ″Σκαλιστήρης″ από το 1976 έως το 1986.

Ίδρυσε το χημικό εργαστήριο της μεταλλευτικής εταιρείας ″Παπαστρατής″ με έδρα το Μαντούδι, ενώ διετέλεσε Διευθυντής της εν λόγω εταιρείας από το 1990 έως το 1992, ενώ τελούσε υπό εκκαθάριση. Εργάστηκε στο ΤΕΙ Χαλκίδας, στο Γενικό Τμήμα Θετικών Επιστημών του εργαστηρίου Χημείας από το 1986 έως και το 2012.

Υπήρξε επίσης εκπαιδευτής των υποψήφιων οινολόγων – ποτοποιών του Δημοσίου ΙΕΚ Χαλκίδας, για δύο χρόνια.

Διετέλεσε Γραμματέας της Ομοσπονδίας ΟΣΕΤΠ ΤΕΙ Ελλάδας και Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΤΠ ΤΕΙ Χαλκίδας. Συμμετείχε στο Σύλλογο Περιβάλλον – Πολιτισμός kireas. org .
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Φωτογραφία Γιώργου Κουλουρή Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλου
Κουλούρης Γιώργος

Ιατρός Πνευμονολόγος - Κύμη.

Ο Γιώργος Κουλούρης κατάγεται από το Αυλωνάρι και είναι Γιατρός, Πνευμονολόγος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Έχει υπηρετήσει στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος καθώς και στο Αγροτικό ιατρείο του Οξυλίθου Ευβοίας.
Εκπαιδεύτηκε στην Πνευμονολογική κλινική του ΓΝ Σισμανόγλειου και έλαβε την ειδικότητα του Πνευμονολόγου και εγκαταστάθηκε στην Κύμη μέχρι σήμερα. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου αγροτικών ιατρών του Νομού Ευβοίας και γραμματέας του Συλλόγου Προσωπικού Κέντρων υγείας και Υγειονομικών σταθμών Ν. Ευβοίας. Το 2000 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Ελεγκτών Ιατρών. Ασχολήθηκε ενεργά με τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και ανέπτυξε συνεργασία με τους «γιατρούς του κόσμου» και το τμήμα κοινωνικής ιατρικής του Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει ασχοληθεί με θέματα κοινωνικής ένταξης και ενσωμάτωσης μεταναστών σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
Από το 2013 μέχρι 2016 διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος του ιατρικού τμήματος του Ξενώνα αιτούντων άσυλο προσφύγων στον ξενώνα «Μέλλον» που εδρεύει στον Δήμο Μοσχάτου και είναι υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Μετανάστευσης (ΙOM) που εδρεύει στη Νορβηγία. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αυτών έχει κάνει περισσότερες από 70 ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια Πανελλήνια και διεθνή, δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής σε επιστημονικές ημερίδες που έχουν σχέση με τα θέματα αυτά. Από το 2014 είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος με περισσότερες από 50 επίκαιρες ερωτήσεις και ψηφίσματα με πιο χαρακτηριστικά από αυτά την ανάδειξη της Κύμης σε τουριστική περιοχή, τη δημιουργία των 5 υδατοδρομίων στην Εύβοια (Χαλκίδα, Αιδηψό, Κάρυστο, Κύμη, Αλιβέρι) έργα που ήδη υλοποιούνται. Όλα τα θέματα που ανέδειξε στα περιφερειακά συμβούλια είχαν αναπτυξιακό προσανατολισμό.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κουλορίδης Κώστας - Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεά Υπεροχής
Κουλουρίδης Κώστας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων


Κώστας Κουλουρίδης γεννήθηκε στον Οξύλιθο Εύβοιας. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Μοίρα και έχει δύο γιούς. Αυτοδιοικητικό και συνδικαλιστικό στέλεχος.
  Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων:
 • Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος Χαλκιδέων.
 • Περιφερειακός Σύμβουλος .
 • Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ευβοίας.
 • Αντιπρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κουτσαύτης Σπύρος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεά Υπεροχής
Κουτσαύτης Σπύρος

Επιχειρηματίας & Οικονομικός Επόπτης Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Εύβοιας - Εύβοια

Ο Σπύρος Κουτσαύτης γεννήθηκε στη Στενή Ευβοίας και ζει μόνιμα στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών του Άγγελου και της Αλίκης. Είναι επιχειρηματίας στο χώρο των τροφίμων και διευθύνει την εταιρεία του πλαισιωμένος από 25 άξιους συνεργάτες.
Έχει διατελέσει:
 • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επαγγελματικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Εύβοιας (2011).
 • Μέλος του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας (2013).
 • Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας (2015), ενώ το 2017 επανεκλέχτηκε στο Δ.Σ. του ΕΕΒΕΕ, όπου οι συνάδελφοί του τον τίμησαν με τη θέση του Οικονομικού Επόπτη.

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κυριακής Γιάννης - Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής
Κυριάκης Γιάννης

Αρχιτέκτων Μηχανικός - Χαλκίδα

Κατάγεται από την Κύμη και την Αγ. Θέκλα Αυλωναρίου Εύβοιας. Κατοικεί στην Χαλκίδα (“Αγ.Ταξιάρχη”). Τελείωσε το 13ο Δημ.Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Χαλκίδας. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός (Σπουδαστής Αρχ.Σχολών Ρώμης-Ε.Μ.Π.Αθήνας). Είναι Προϊστάμενος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης Δήμου Χαλκιδέων. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν.Ευβοίας. Μέλος Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων Δήμων Αορίστου Χρόνου, Ν.Ευβοίας. Αναπληρωματικό Μέλος Πειθαρχικού Συμβουλίου Τ.Ε.Ε. Ν.Ευβοίας.
Εργάστηκε από το 1992-2009 σε Ιδιωτικό Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μελετών-Κατασκευής Έργων.Από το 1995-2003 έργάστηκε ως εκτιμητής Ακινήτων για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-EFG EUROBANK PROPERTIES. Από το 1995 ξεκινά την συνεργασία του με τον Δήμο Χαλκιδέων. Από το 2003 υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση από Θέση Ευθύνης Διευθυντού Δ.Ε.Π.Α.Χαλκίδας, στην θέση του Προϊσταμένου Γραφείου και Τμήματος, Υπεύθυνου Συντονισμού-Διαχείρισης-Υλοποίησης, Επενδυτικών Σχεδίων, Αναπτυξιακών Έργων και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων-Δράσεων του Δήμου, Χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή και το Ελληνικό Δημόσιο.
Είναι παντρεμένος με την Δικαστική Υπάλληλο Φωτεινή Μυστριώτη του Νικολάου από τα Ψαχνά Ευβοίας (πρώην Λογίστρια του “Ράδιο Χαλκίδα” και της ΔΕΠΑΧ) και έχουν έναν γιο 12 ετών.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μπασινάς Στέφανος Πορτραίτο - Υποψήφιος Στερεά Υπεροχή
Μπασινάς Στέφανος

Ιδιωτικός Υπάλληλος - Χαλκίδα


Γεννήθηκε το 1967. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Χαλαστή και έχουν 2 αγόρια. Αποφοίτησε από το νυχτερινό λύκειο Χαλκίδας. Εργάζεται στα Τσιμέντα Χαλκίδας από το 1982 και είναι μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας. Έχει διατελέσει 10 χρόνια πρόεδρος σωματείου χειριστών Εύβοιας, είναι μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας από το 2006 και από το 2009 ως 2018 Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Εύβοιας. Από το 2018 έως και σήμερα είναι μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μπουλουγούρη-Κορέλη Ιωάννα - Υποψήφια Στερεά Υπεροχή
Μπουλουγούρη-Κορέλη Ιωάννα

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια. (Εύβοια)


Η Μπουλουγούρη-Κορέλη Ιωάννα γεννήθηκε στη Στροφυλιά Εύβοιας και είναι το μοναδικό παιδί του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Δ.Α. Κορέλη. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία – Ψυχοθεραπεία με ειδίκευση στην κλινική και παιδαγωγική ψυχολογία και τη μη Κατευθυντική – Παρεμβατική ψυχοθεραπεία και γνωρίζει Αγγλικά. Εργάστηκε για 20 χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας στη Χαλκίδα.
  Έχει διατελέσει:
 • Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Χαλκίδας.
 • Ειδική γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (ΟΠΣΕ).
 • Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας περιβάλλοντος Χαλκίδας στο Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ).
 • Πρόεδρος του Συνδέσμου απανταχού Στροφυλιωτών και ιδρυτικό του μέλος.
 • Γραμματέας και Αντιπρόεδρος το τοπικού τμήματος Λίμνης της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών.
 • Γραμματέας και χορωδός της Μουσικής Εταιρείας Χαλκίδας.
 • Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Στροφυλιάς και ιδρυτικό του μέλος.
  Είναι:
 • Μέλος Δ.Σ. ΒΙ.Ο.ΖΩ (Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών).
 • Μέλος Ένωσης Καταναλωτών Εύβοιας και Στερεάς.
 • Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Εύβοιας.
 • Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών (ΔΕΕΛ)
 • Μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος, (Παράρτημα Ευβοίας).
 • Επίτιμο μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου πολεμιστών ΕΛΔΥΚ ‘74 και βασική συντονίστρια της ετήσιας εκδήλωσης μνήμης για τους πεσόντες πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ το 1974, στο χώρο του Μνημείου, που έχει ανεγερθεί στο Σπαθάρι Κηρέως.

Επίσης έχει:

Δημοσιεύσει και δημοσιεύει πολλά άρθρα στο προσωπικό της blog (korelboul.blogspot.com) σε εφημερίδεs, περιοδικά και sites με παιδαγωγικά, κοινωνικά, ιατρικά, πολιτιστικά, αγροτικά και λογοτεχνικά θέματα. Λάβει μέρος και έχει βραβευθεί σε εκθέσεις ζωγραφικής και αγιογραφίας. Στον πρόσφατο διαγωνισμό της ΔΕΕΛ για το έτος Καζαντζάκη βραβεύτηκε με το Α’ βραβείο για σχετικό της δοκίμιο.
Σήμερα διαμένει στη Στροφυλιά και παράλληλα με τις πνευματικές και πολιτιστικές της δραστηριότητες, ασχολείται με τη βιολογική καλλιέργεια ελαιών. Είναι παντρεμένη με τον Καθηγητή-Χημικό Παναγιώτη Μπουλουγούρη και έχουν δύο παιδιά. Τον Δημήτρη, Οικονομολόγο Msc, και τον Γιώργο, Χημικό Μηχανικό Msc .
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Παζαρας Βασίλης Φωτογραφία Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής
Παζαρας Βασίλης

Δασολόγος - Λίμνη Ευβοίας


Γεννήθηκε το 1954 στο χωριό Κοκκινόγη του νομού Λάρισας. Αποφοίτησε από στη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων» του Ε.Α.Π. Εργάστηκε ως Δασολόγος από το 1985 μέχρι τέλους του 2017 που συνταξιοδοτήθηκε, στο Δασαρχείο Λίμνης. Πήρε μέρος ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με τη Δημοτική Παράταξη «Με λογισμό και μ΄όνειρο» στις Δημοτικές εκλογές του 2014.Είναι σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος.
Είναι παντρεμένος με την Αστερίου Άννα. Έχουν δύο κόρες, τη Βάγια και τη Μαρία. Μένει μόνιμα στη Λίμνη Ευβοίας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Παπαγεωργίου Σπύρος Φωτογραφία Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Παπαγεωργίου Σπύρος

Υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ. - Φύλλα Χαλκίδας


Γεννήθηκε και κατοικεί στα Φύλλα.Είναι υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ.Υποψήφιος Βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Εύβοια. Με μακρόχρονη συνδικαλιστική πορεία στα ΕΛΤΑ, όπου διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στα ΕΛ.ΤΑ Εύβοιας και εκπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο.Από τα μαθητικά του χρόνια ασχολείται με το συνδικαλισμό.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ληλαντίου. Δημοτικός Σύμβουλος Ληλαντίου. Αντιπρόεδρος της ΔΟΠΠΑΧ. Είναι Πρόεδρος του Πολιστικού Συλλόγου «Ανδρέας Μιαούλης» και γραμματέας του Δασικού Συνεταιρισμού Φύλλων. Διετέλεσε Ταμίας στο Κυνηγετικό Σύλλογο Ληλαντίου. Παντρεμένος με την Βασιλική Κουτσαμάνη και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:

Παπαδάκης Αντώνης - Φωτογραφία Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Παπαδάκης Αντώνης

Ιδιωτικός Υπάλληλος - Χαλκίδα


Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου του 1962, στη Χαλκίδα. Μεγάλωσε στην περιοχή Κουρέντι και τελείωσε το 1ο Λύκειο Χαλκίδας. Είναι παντρεμένος με την Γιώτα Παναγιώτου από το 1987 και έχουν δύο γιούς, τον Νικόλα και τον Βαγγέλη. Εργάζεται από το 1988 στην εταιρία ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ και είναι μέλος (Γ. Γραμματέας-Αντιπρόεδρος) του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, από το 2004 μέχρι και σήμερα.Επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου (2009-2012).
Έπαιξε ποδόσφαιρο στην Αναγέννηση Ευρίπου για 17 χρόνια σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής (1979-1996). Είναι μέλος (Ταμίας-Πρόεδρος πρωταθλημάτων Υποδομών) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας από το 2003 μέχρι και σήμερα.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Παπαδιώτης Θανάσης Φωτογραφία Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Παπαδιώτης Θανάσης

Αρχιτέκτων Μηχανικός - Ιστιαία


Σπούδασε Αρχιτεκτονική στo Politecnico di Milano. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος. Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Ιστιαία από το 1996. Ασχολείται με ιδιωτικά κυρίως έργα στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου και Κεντρικής Εύβοιας. Είναι Μελετητής Δημοσίων Έργων.
Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Λίτσα (Ιδιωτική Υπάλληλο) και έχει δύο παιδιά.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Παπαδιώτης Θανάσης Φωτογραφία Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Παπουτσάκη Νέλλη(Ελένη)

Ελεύθερη Επαγγελματίας. Σκύρος. (Εύβοια)


Ελεύθερη Επαγγελματίας. Σκύρος. (Εύβοια)

Γεννημένη στην Αθήνα το 1977 με καταγωγή από Σκύρο και Κρήτη. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Περιστερίου και στη συνέχεια αποφοίτησε από την ιδιωτική σχολή ΑΚΤΟ ως γραφίστρια. Εργάστηκε ως πωλήτρια επίπλων και αργότερα ως υπεύθυνη εργοστασίου παραγωγής επίπλων, καθώς είχε και τη διαχείριση 10 καταστημάτων. Στη συνέχεια μετά το γάμο της με τον Αλέξανδρο Καλογήρου και την απόκτηση δυο παιδιών, ζούνε στη Σκύρο όπου διατηρούν και λειτουργούν ενοικιαζόμενα δωμάτια και κατάστημα διανομής τύπου και ειδών γραφικής ύλης.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Σαράφης Σταύρος Φωτογραφία Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Σαράφης Σταύρος

Υπάλληλος ΟΛΝΕ - Χαλκίδα


Υπάλληλος ΟΛΝΕ - Χαλκίδα

Ο Σταύρος Σαράφης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1981. Έχει καταγωγή από τα Φύλλα Ευβοίας και ζει κι εργάζεται στη Χαλκίδα, όπου είναι παντρεμένος με ένα παιδί. Ο Σταύρος Σαράφης, έχει κάνει σπουδές στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις, έχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Sheffield στο ίδιο αντικείμενο και είναι τελειόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από τα 20 του χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται στον ΟΛΝΕ. Ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2014.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Στουπής Νίκος Φωτογραφία Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Στουπής Νίκος

Γεωπόνος - Περιφερειακός Σύμβουλος - Αλιβέρι Ευβοίας

Ο Νίκος Στουπής γεννήθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας το 1960. Είναι Γεωπόνος του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, παντρεμένος με την επίσης γεωπόνο Νάνα Καραντώνη και έχει δύο παιδιά, τον Λουκά τελειόφοιτο της Ιατρικής Αθηνών και την Ελένη απόφοιτο του ΕΜΠ.

Είναι ειδικευμένος σε ζητήματα Ποιοτικής Γεωργίας, οικονομοτεχνικών μελετών στον αγροπεριβαλλοντικό χώρο και σε θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Διαθέτει σημαντική επιστημονική εμπειρία σε θέματα αγροτικής πολιτικής, της ΚΑΠ, της ελληνικής γεωργίας και της υπαίθρου. Συμμετείχε, ως υπεύθυνος - κύριος φορέας ή συνεργάτης, στην εκπόνηση πληθώρας μελετών για την αειφορική διαχείριση οικοσυστημάτων – κυρίως γεωργικών - και την ορθολογική και ολοκληρωμένη οικονομική ανάπτυξη περιοχών σε υστέρηση της Ελληνικής Περιφέρειας. Διατηρεί και διευθύνει οικογενειακή εμπορική επιχείρηση αγροτικών εφοδίων. Ως διαπιστευμένος στο ΕΚΕΠΙΣ έχει πραγματοποιήσει πάνω από 5000 ώρες διδασκαλίας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση. Σήμερα τυγχάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Αγροτικής Καινοτομίας, εταιρείας που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών Ευφυούς Γεωργίας στον αγροπεριβαλλοντικό χώρο, και κάτοχος γεωργικής εκμετάλλευσης ελαιοκαλλιέργειας και αμπελοκαλλιέργειας.

Μετέχει από 15 χρονών στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και στην αριστερά. Οργανώθηκε στην Μαθητική Οργάνωση Δημοκρατικής Νεολαίας και, αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια ενεργά , συνεχώς και αδιάλειπτα ως στέλεχος στην αρχή του Κομμουνιστικού και αργότερα μέχρι τις μέρες μας του ευρύτερου Αριστερού Κινήματος, συμμετέχοντας δραστήρια στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και στην συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπηρέτησε τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως πρόεδρος του ΕΛΓΑ και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονίας στο ΑΠΘ, του Συλλόγου Ευβοέων Φοιτητών Θεσσαλονίκης και του Κεντρικού Συμβουλίου της Φοιτητικής Ένωσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου (ΦΕΑΠΘ). Δραστηριοποιήθηκε ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Εύβοιας, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων, και μέλος της Πανελλαδικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ).

Σήμερα, μετέχει ενεργά στα κοινά, στους αγώνες της αυτοδιοίκησης, στις κινητοποιήσεις για το περιβάλλον και στο περιβαλλοντικό κίνημα. Είναι εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της Παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Η Στερεά σε Νέα Τροχιά», και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Τυγχάνει αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων Βοιωτίας –Ευβοίας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Τσολάκη Αναστασία Φωτογραφία Υποψήφια Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Τσολάκη Αναστασία

Βιοκλιματική Αρχιτέκτων Μηχανικός & Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Χωροταξίας του ΕΜΠ - Β. Εύβοια


Η Βιοκλιματική Αρχιτέκτων Μηχανικός Αναστασία Τσολάκη, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά συνδέθηκε από μικρή ηλικία με την Βόρεια Εύβοια όπου και έχει περάσει σημαντικό μέρος της ζωής της, από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα. Σήμερα ζει και εργάζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Λουτρά Αιδηψού. Ενεργή φιλόζωος ακτιβίστρια, λάτρης της φύσης και του περιβάλλοντος. Δίνει την προσωπική της μάχη με ενεργή καθημερινή συμμετοχή για την φροντίδα και προστασία των αδέσποτων ζώων. Συμμετέχει σε δράσεις και ερευνητικά έργα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Συμμετέχει σε Δράσεις για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας με σκοπό την επίτευξη της Ενεργειακής Δικαιοσύνης και την καταπολέμηση των ανισοτήτων.

 • Αριστούχος Διπλωματούχος Αρχιτέκτονάς Μηχανικός του πανεπιστημίου Φλωρεντίας.
 • Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (με υποτροφία) ειδίκευσης στη «Βίο-Οικολογική Αρχιτεκτονική και στην Τεχνολογική Πρωτοπορία για το Περιβάλλον».
 • Τα θέματα Διατριβής του Πτυχίου αλλά και του Μεταπτυχιακού διακρίθηκαν και δημοσιευθήκαν για την πρωτοποριακή τους προσέγγιση.
 • Υποψήφια Διδάκτορας στον Τομέα Πολεοδομίας Χωροταξίας- Εργαστήριο Αστικού Περιβάλλοντος του ΕΜΠ σε θέματα Περιβάλλοντος και Αστικής Ανθεκτικότητας.
 • Ερευνητικό έργο και δημοσιεύσεις σε μελέτες βελτίωσης μικροκλίματος και στη μελέτη των μικροκλιματικών χαρακτηριστικών υπόσκαφων κατασκευών στην Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Γαλλία και Ισπανία.
 • Πρώτο βραβείο σε Διεθνή Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό της UNESCO για το σχεδιασμό ενός οικολογικού πάρκου «FEUILLE INTERNATIONALE D’ARCHITECTURE». Εξωτερικός συνεργάτης ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων κυρίως σε βιοκλιματικές μελέτες καθώς σε μελέτες βελτίωσης μικροκλίματος και ανακαινίσεις.
 • Βασικός Αρχιτέκτονας στην κοινωνική εκπομπή «Με το δεξί» του Αντέννα το 2010, όπου και ανακαίνισε 10 διαφορετικές κατοικίες με ενεργειακές επεμβάσεις.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Τσολάκη Αναστασία Φωτογραφία Υποψήφια Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Τσολάκη Σοφία

Εκπαιδευτικός - Εύβοια


Η Σοφία Τσολάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έζησε και μεγάλωσε στην Κάρυστο μέχρι που αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο το 2004. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πατρών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση της Εκπαίδευσης .Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάζεται ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, από το 2009 έως και σήμερα , σε δημόσια ιδιωτικά σχολεία. Παράλληλα, ασχολήθηκε με την ειδική αγωγή και έχει εξειδικευτεί σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει συμμετάσχει στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α’/βάθμιας Εκπαίδευσης Καρύστου. Διατέλεσε περιφερειακή σύμβουλος κατά την προηγούμενη θητεία με το συνδυασμό « Στερεά σε νέα τροχιά».

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Φρυγανιώτη Βάνα

Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων - Εύβοια


Η Βάνα (Ευλαμπία) Φρυγανιώτη γεννήθηκε το 1972, μεγάλωσε και ζει στο Αλιβέρι, τόπο καταγωγής του πατέρα της Γεώργιου, ενώ η μητέρα της, Άννα Λιαλιούτη είναι από την Κάρυστο.

Είναι Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων. Σπούδασε στο Λονδίνο, στο University of Greenwich, Αρχιτεκτονική (1992-1995) και στο University of North London, Interior Design (1995-1997).

Το 1997 ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα ως Αρχιτέκτονας – Διακοσμήτρια, στην Χαλκίδα και το Αλιβέρι. Από το 2010 διατηρεί εμπορική επιχείρηση στο Αλιβέρι, με οικιακό και επαγγελματικό έπιπλο. Είναι παντρεμένη με τον Μηχανολόγο Μηχανικό Μιχάλη Μαρκόγλου και έχουν δύο γιούς, τον Γιάννο 16 ετών και τον Γιώργο 13 ετών.

  Έχει εκλεγεί και δραστηριοποιηθεί:
 • Επιμελητήριο Ευβοίας
 • Περιβαλλοντικός σύλλογος Αλιβερίου
 • ΑΟ Αστέρας 80 Αλιβερίου
 • Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης Φωτογραφία Υποψήφιος Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης

Ιατρός - Πρώην Δήμαρχος Σκύρου


Ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης είναι γιατρός με ειδικότητα ΩΡΛ Παίδων. Διδάκτωρ Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Ιατρός του Ε.Σ.Υ. στα Νοσοκομεία Παίδων Π & Α Κυριακού και Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μέχρι το 2002. Έχει διατελέσει: Δήμαρχος Σκύρου επί 3 συνεχείς τετραετίες από 2003 έως 2014. Μέλος της Επιτροπής Συνοχής και Ανάπτυξης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.
Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία και μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών-Βαρήκοων και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων. Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων στα νοσοκομεία που υπηρέτησε ως εκλεγμένο μέλος των εργαζομένων.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ψαθά-Πασσαλή Παναγιώτα Φωτογραφία Υποψήφια Στερεά Υπεροχής Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Ψαθά-Πασσαλή Παναγιώτα

πρ. Διευθυντικό Στέλεχος Τράπεζας. Εύβοια

Η Παναγιώτα Ψαθά γεννήθηκε και κατοικεί στα Ψαχνά Ευβοίας. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Πασσαλή, πρώην τραπεζικό υπάλληλο και έχει αποκτήσει δυο κόρες 23 και 25 ετών.

Εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα και στη Συνεταιριστική Τράπεζα Εύβοιας ως Διευθύντρια και σήμερα είναι συνταξιούχος.


Έχει κοινωνική δράση και ενεργό συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες συλλόγων της περιοχής της.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Επιστροφή στην Κορυφή