Υποψήφιοι Βοιωτίας

Οι υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.
Πατήστε στο όνομα για να δείτε το Βιογραφικό και τα στοιχεία Επικοινωνίας του κάθε υποψηφίου.

Γκικοπούλου Αλεξάνδρα

Πολιτικός Μηχανικός - Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος - Λιβαδειά

Η Αλεξάνδρα Γκικοπούλου είναι Πολιτικός Μηχανικός - ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Μυρσινιά και έχουν ένα γιο και μια κόρη. Εργάστηκε ως Υπάλληλος κλάδου ΠΕ Πολ/κών Μηχ/κών στην Νομαρχία Βοιωτίας / Ν.Α.Β / Π.Ε.Βοιωτίας (1983-2018) και ως Πολ/κός Μηχ/κός ελεύθερος επαγγελματίας (μέχρι το 1983).


 • Διετέλεσε Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε.Β /Πρόεδρος Κ.Ε.Π.ΠΕ.
 • Διετέλεσε επιβλέπουσα σε μελέτες και δημόσια έργα Ε.Σ.Π.Α και Κ.Π.Σ /Πρόεδρος επιτροπής ελέγχου αθλητικών εγκαταστάσεων Ν. Βοιωτίας /Πρόεδρος επιτροπής επικινδύνως ετοιμόρροπων κατασκευών.
 • Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης Σχεδίων Βελτίωσης γεωργικών επιχειρήσεων του μέτρου 1.2.1 του ΥΠΑΑ 2007-2013.
 • Μέλος της Ειδικής επιτροπής Πιστοποίησης & Ελέγχου του αρ.9 του Π.Δ 216/06.
 • Διετέλεσε Πρ/νη Δ/νσης Τεχν.Υπηρεσιών Ν.Α.Β / Πρόεδρος Νομ.Συμβ.Δημ.Έργων (ΝΣΔΕ) της Ν.Α.Β.
 • Διετέλεσε Πρ/νη Τμήματος Τεχν. Έργων Νομ. Βοιωτίας /Ν.Α.Β.
 • Εκπαιδευτής θεωρητικής κατάρτισης στο Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ (Ελλην. Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) για την κατάρτιση και απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ στο Νομό Βοιωτίας.
Έμπειρη γνώστρια νομοθεσίας δημοσίων έργων, μελετών, περιβαλλοντικής νομοθεσίας, κώδικα διοικητικής Νομοθεσίας, Κανονισμών έργων Πολιτικού Μηχανικού. Δικαστική πραγματογνώμων.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Διαμαντόπουλος Αντρέας

Υπάλληλος Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς - Βοιωτία

Ο Αντρέας Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στη Λιβαδειά. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Εργάζεται στη ΔΟΥ Λιβαδειάς.Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λεβαδέων. Έχει χρηματίσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ζανιάς Θανάσης

Οικονομολόγος - Ορχομενός Βοιωτίας

Ο Θανάσης Ζανιάς γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας, όπου και τέλειωσε το 6τάξιο γυμνάσιο. Το 1973 εισάγεται στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, όπου και αποφοίτησε με ειδίκευση στα Διεθνή Οικονομικά και στους Διεθνείς Οργανισμούς.Πρωτοστάτησε στο φοιτητικό κίνημα και ήταν μέλος του συλλόγου Βοιωτών σπουδαστών στη Θεσσαλονίκη.

Το 1975 εισάγεται στις Σχολές Προσωπικού ΟΤΕ (Οικονομικό Προσωπικό). Τελειώνει και διορίζεται στην Λειβαδιά, όπου και υπηρετεί μέχρι το πέρας του εργασιακού του βίου.Υπήρξε συνδικαλιστικό στέλεχος της Αγωνιστικής Συνεργασίας, μέλος Δ.Σ. του σωματείου και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.

Ιδρυτικό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αλλά και 1ος πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη Βοιωτία.Για 16 χρόνια υπηρετεί την Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ορχομενού και το διάστημα 1991-1993 ως Αντιδήμαρχος. Το 2015 αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) έως τις αρχές του 2019. Από το 2016 μέχρι το 2018 υπήρξε περιφερειακός σύμβουλος.

Σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Γεωπονικών Σπουδών. Είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες.

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Καπλάνης Γιώργος

πρ. Υπάλληλος Ο.Α. & Υπουργείου Μεταφορών - Βοιωτία

Ο Γιώργος Καπλάνης γεννήθηκε στα Επινιανά Ευρυτανίας. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στο Υπουργείο Μεταφορών. Είναι Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων και μέλος του Συλλόγου Ευρυτάνων Βοιωτίας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Καρύδη-Πυρουνάκη Άννα

Εκπαιδευτικός/Νηπιαγωγός - Βοιωτία

Η Άννα Καρύδη-Πυρουνάκη ζει στο Καπαρέλλι Βοιωτίας. Είναι παντρεμένη με τον Κλήμη Πυρουνάκη. Εργάστηκε ως Νηπιαγωγός στο Νηπιαγωγείο Καπαρελλίου. Είναι μέλος του συμβουλευτικού οργάνου για τη διαδικτυακή ασφάλεια Saferinternet.gr και εξωτερικός συνεργάτης του INSAFE, ευρωπαϊκό δίκτυο ενημέρωσης για τη διαδικτυακή ασφάλεια. Έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά θεματικά συνέδρια για την e-ασφάλεια και τις ψηφιακές τεχνολογίες και έχει οργανώσει σεμινάρια ΝΤ σε εκπαιδευτικούς της περιφέρειας.

Ως ιδρυτικό μέλος του δικτύου για τα «Δικαιώματα του Παιδιού», έχει συνδιοργανώσει δράσεις με επίκεντρο το Παιδί, την υποστήριξή και την ανάδειξη των πολλαπλών δυνατοτήτων του. Έχει ασχοληθεί επιτυχώς με το συντονισμό οκτώ αδελφοποιήσεων αποσπώντας εθνικά αριστεία & ευρωπαϊκές διακρίσεις, καθώς και τεσσάρων διακρατικών συμπράξεων Comenius.

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κατσιφή-Ζώτα Βενετία

πρ. Εκπαιδευτικός. Διδάκτορας Κοινωνικής - Πολιτισμικής Ιστορίας - Βοιωτία

H Βενετία Κατσιφή-Ζώτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κλειδί Βοιωτίας. Είναι έγγαμη, έχει τέσσερα παιδιά και διαμένει στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές στο Λύκειο Σχηματαρίου Βοιωτίας. Φοίτησε στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθήνας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΠΤΔΕ.

Πραγματοποίησε σπουδές στον τομέα της Ψυχολογίας σε επίπεδο master. (Pearson BTEC Level 7, Advanced Professional Diploma in Intergrative Counseling, Britain). Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας με θέμα το εργατικό κίνημα της Κωπαΐδας και την κοινωνική - πολιτισμική σύνθεση της σημερινής Αλιάρτου. Σήμερα είναι Διδάκτορας Κοινωνικής-Πολιτισμικής Ιστορίας.

Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων (2011-2014) στις εξής θέσεις:
 • Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
 • Πρόεδρος ΔΗΚΕΑΛ
 • Πρόεδρος Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπ/σης, υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων. 

Έχει επίσης πραγματοποιήσει δευτερεύουσες σπουδές στους τομείς: 
 •  «Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία»
 • «Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση»
 • «Εφαρμογές Διαθεματικότητας στην Εκπαίδευση»
 • Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Συντονιστών Σχολής Γονέων (Μ. Χουρδάκη) κ.ά. 
Εργάστηκε επί τριάντα έτη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως δασκάλα σε διάφορα σχολεία και ως Δ/ντρια στο 2ο Δημ. Σχολείο Αλιάρτου.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Κόλλιας Βασίλης

Αγρότης – Μέλος Κ.Ε. ΔΗΜ.ΑΡ. - Βοιωτία

Ο Βασίλης Κόλλιας γεννήθηκε το 1973. Είναι επαγγελματίας αγρότης. Με έντονα ριζωμένη την αγάπη για τη φύση, τη γη, τα φυτά και την αγροτική παραγωγή, επέλεξε να σπουδάσει Γεωπόνος στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών µε ειδικότητα στη Γεωργική Οικονοµία. Όσο είναι αγρότης, άλλο τόσο είναι και πολιτικό ον ο Βασίλης Κόλλιας, που τον γνωρίσαµε αρχικά ως γραμματέα και αργότερα ως πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών. Είναι μέλος της Κ.Ε. της ∆ΗΜ.ΑΡ.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μελισσάρης Γιάννης

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. - Προϊστάμενος Τεχνικών Έργων Δήμου Λεβαδέων

Ο Γιάννης Μελισσάρης γεννήθηκε στις Θεσπιές Θηβών Βοιωτίας.Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
Υπηρετεί ως Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λεβαδέων από 2000 έως και σήμερα Έχει διατελέσει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Ανώτατης Εκπαίδευσης Τεχνολογικού Τομέα Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Βοιωτίας (ΠΟ.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ) . Πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς. Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μπρουγιαννάκη Λίτσα

Ελεύθερος Επαγγελματίας - Αντίκυρα Βοιωτίας


Γεννήθηκε και ζεί στην Αντίκυρα Βοιωτίας Eργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας - Παροχή υπηρεσιών Έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα σε θέματα Περιβαλλοντικής προστασίας και ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών και νέων. Πρόεδρος επί 10ετίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Άσπρων Σπιτιών, μέλος Πανελλήνιων πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, μέλος Πανευρωπαϊκών Οργανώσεων για τα δικαιώματα τα της Γυναίκας και του Παιδιού.
Από το 1986 διοργανώνει και συμμετέχει σε πάμπολλες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Από το 2000-2012 είναι μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, και Έφορος της Εθνικής Ομάδας, με συμμετοχή σε παγκόσμιες διοργανώσεις αυτής. Συμμετείχε σε πολλά Σεμινάρια θεατρολογίας και θεατρικού παιχνιδιού
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Νόκας Αθαν. Θέμης

Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός


Γεννήθηκε το 1956 στα Λεύκτρα Θηβών και διαμένει στη Θήβα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο στη Θήβα. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε).

Εργάστηκε στην Εταιρία “Σ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ”, ως προϊστάμενος Λογιστηρίου. Σήμερα είναι καταξιωμένος επαγγελματίας στη Θήβα, όπου και διατηρεί Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο. Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας-Βοιωτίας.

Χρημάτισε Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λεύκτρων. Υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος το 1998. Διετέλεσε πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Λεύκτρων.

Υπήρξε χορωδός και πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Θήβας. Ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για μια 25ετία σαν ποδοσφαιριστής και ως προπονητής στο νομό Βοιωτίας & επίσης διοικητικό στέλεχος (πρόεδρος) στην ομάδα των Λεύκτρων.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ντάμκα Παναγιώτα

Γιατρός - Επιμελήτρια Α - Κέντρο Υγείας Διστόμου


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ακραίφνιο Βοιωτίας. Ολοκλήρωσε τις Λυκειακές σπουδές στο 2ο Γενικό Λύκειο Θήβας. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ και ειδικεύτηκε στη Γενική Ιατρική στο ΠΑ.Γ.Ν. Ηρακλείου. Εργάζεται ως Γενική Ιατρός (Επιμελήτρια Α’) στο Κέντρο Υγείας Διστόμου.
Παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με γνωστικό αντικείμενο τη Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων (Ε.Α.Π). Το 2014 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη ΣΤΕΡΕΑ σε ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ με τον Βαγγέλη Αποστόλου.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ντάντος Απόστολος

πρ. Εκπαιδευτικός - Θήβα


Ο Απόστολος Ντάντος είναι πρώην εκπαιδευτικός. Ζει μόνιμα στη Θήβα και είναι παντρεμένος με τη δασκάλα Ρουπάκα Ιωάννα και πατέρας δυο κοριτσιών.

Εργάστηκε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και διετέλεσε για 17 χρόνια Διευθυντής σε σχολεία της Θήβας. Πέραν των υπηρεσιών του στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ασχολήθηκε και με την εκπαίδευση ενηλίκων. Ανέπτυξε συνδικαλιστική, κοινωνική και πολιτική δράση, πάντα ενταγμένος στο χώρο της αριστεράς. Συμμετέχει σε πολιτιστικούς φορείς της πόλης.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στο φορέα «Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών Ελεώνα», συμβάλλοντας στις δράσεις του δικτύου και στηρίζοντας γυναίκες που έχουν ανάγκη.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Παπαιωάννου Χαρά

Μηχανικός Περιβάλλοντος - Λιβαδειά


Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Πελώνης Χρήστος

Εκπαιδευτικός /Φυσικός, πρώην Δήμαρχος Θεσπιέων. (Βοιωτία)

Ο Χρήστος Πελώνης γεννήθηκε στο Μαυρομμάτι Βοιωτίας είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε στο Φυσικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ είναι και τελειόφοιτος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Α.Ε.Π) στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εργάζεται σήμερα ως φροντιστής. Με έντονη πολιτική δραστηριότητα, έχει ασχοληθεί με τοπικά και περιφερειακά θέματα ανάπτυξης μέσω των θέσεων που κατείχε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Από τα νεανικά του χρόνια εντάχθηκε στο χώρο της Αριστεράς ενώ ως φοιτητής ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση, καθώς διετέλεσε μέλος των οργανώσεων Δημοκρατικός Αγώνας - Δημοκρατική Ενότητα και της Νεολαίας Ρήγας Φεραίος.
Εξελέγη Δήμαρχος του Δήμου Θεσπιέων και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Αλιάρτου.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Σπίνουλας Χριστόφορος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ο Χριστόφορος Σπίνουλας γεννήθηκε το 1967 στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Είναι παντρεμένος με την Ανθούλα Τσιτσιρίγκου και έχει μία κόρη την Σωτηρία Σπίνουλας. Ζει και εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας. Από το 1984 μέχρι σήμερα είναι Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Βαφείου Αυτοκινήτων και διαθέτει σημαντική επαγγελματική εμπειρία. Έχει παρακολουθήσει πολλά Σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, απ΄ όπου απέκτησε εξαιρετική Τεχνική Εξειδίκευση και Πιστοποιήσεις.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Σταμούλη Χριστίνα

Δικηγόρος - Βοιωτία

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Δικηγορεί στην Αθήνα. Μιλάει άπταιστα Γαλλικά, Αγγλικά και καλά Γερμανικά.

Εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Υποστηρίζει, θεωρητικά και έμπρακτα, τις μεθόδους εναλλακτικής επίλυσης των διαφορών σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις και εξαντλεί κάθε δυνατότητα εξωδικαστικής επίλυσης των ιδιωτικών αντιδικιών που φτάνουν στα χέρια της, καθώς θεωρεί ότι η στείρα αντιπαράθεση δεν μπορεί να οδηγήσει σε λύσεις.

Παρακολουθεί ανελλιπώς την υπόθεση της διεκδίκησης αποζημιώσεων για τη Σφαγή του Διστόμου από τη γέννησή της (1995) μέχρι και σήμερα. Από το 2011 έως το 2016 υπήρξε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου για τη Διεκδίκηση των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ).

Είναι ιδρυτικό μέλος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρχείο Ιωάννη Ε. Σταμούλη», κύριος σκοπός της οποίας είναι η μελέτη των θεμάτων της διεκδίκησης των οφειλόμενων από τη Γερμανία προς την Ελλάδα και της διατήρησης της ιστορικής μνήμης, καθώς και η δημιουργία και λειτουργία του Β’ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 Έχει λάβει μέρος, ως εισηγήτρια, σε συνέδρια και ημερίδες -στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία)- σχετικά με το θέμα της ευθύνης των κρατών στο πλαίσιο του Δικαίου του Πολέμου, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ειδικότερα το θέμα των πολεμικών επανορθώσεων. Στοχεύει στην ενίσχυση της τοπικής και της περιφερειακής συνείδησης για ένα καλύτερο αύριο.

Ο σύζυγός της Γιάννης Παούρης και τα παιδιά της, η Μελία και ο Ίων, είναι η αγαπημένη της οικογένεια.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Τσιτσιρίγκος Βασίλης

Οικονομολόγος - Βοιωτία

Ειδίκευση στην περιφερειακή Ανάπτυξη, Οικονομικές Μελέτες και Μελέτες Επιχειρησιακής Έρευνας. Ο Βασίλης Τσιτσιρίγκος εργάζεται από το 1992 στον Ιδιωτικό Τομέα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης με αντικείμενο τη σχεδίαση και υλοποίηση Αναπτυξιακών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Ελληνική Περιφέρεια. Σήμερα Γεν. Δ/ντής Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Επί εικοσιπενταετία, Δ/ντής Ανωνύμων Εταιρειών της Αυτοδιοίκησης στη Στερεά Ελλάδα (Αναπτυξιακές Εταιρείες ΟΤΑ). Από το 1994 έχει την ευθύνη σχεδιασμού, υλοποίησης και διοίκησης Έργων- Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης LEADER (1994-2019), των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου-ΟΠΑΑΧ του Υπ. Γεωργίας (2002-2010), του προγράμματος LIFE+ και άλλων μεγάλων Προγραμμάτων της Αυτοδιοίκησης στη Βοιωτία και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συνεργάτης του ΕΟΜΜΕΧ και του Επιμελητήριου Βοιωτίας ( 1998-2000).
Συντονιστής του Kέντρου Aγροτικής Πληροφόρησης (CAREFOUR) 22ης Δ/νσης Ευρ. Επιτροπής (1998-2002). Από τους ιδρυτές του Κέντρου Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (KETA) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (2004) και Συντονιστής Καινοτόμων Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών & Δικτύων Επιχειρήσεων (CLUSTERS) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (2008-2010).
Συνεργάτης ΟΤΑ στη Στερεά Ελλάδα και την εκπόνηση των Αναπτυξιακών τους Προγραμμάτων. Μέλος της Επιτροπής για το Νομοσχέδιο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» του Υπ. Εσωτερικών (2016.) Mέλος του ΔΣ της Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης ΠΙΝΔΟΣ για τις ορεινές περιοχές (από το 2016). Εισηγητής σε δεκάδες σεμινάρια, συνέδρια και αρθογραφία με θέματα Περιφερειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης της Υπαίθρου. Μέλος της Αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – ΟΕΕ (1992-1994). Συμμετοχή από νεαρή ηλικία στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, στην Ανανεωτική Αριστερά, στο Κ.Σ. της νεολαίας “Ρήγας Φεραίος” (1984-1988), στο KΚΕ-Εσωτερικού, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Επιστροφή στην Κορυφή