Υποψήφιοι Ευρυτανίας

Οι υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.

Πατήστε στο όνομα για να δείτε το Βιογραφικό και τα στοιχεία Επικοινωνίας του κάθε υποψηφίου.Λαθύρης Νίκος

Αντιστράτηγος ε.α. Πυροσβεστικού Σώματος - Ευρυτανία

Ο Νικόλαος Λαθύρης, γιός πολύτεκνης οικογένειας, γεννήθηκε το 1963 στον Άγιο Προκόπιο (Παλαιοκατούνα) Ευρυτανίας. Είναι έγγαμος με την Ευανθία (Βάντα) Παφίλη και πατέρας 3 παιδιών. Το 1985 κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα και το 1990 αποφοίτησε από τη σχολή Αξιωματικών με το βαθμό του Ανθυποπυραγού. Έχει φοιτήσει στη σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας . Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε ως Διοικητής στην Π.Υ. Καρπενησίου και Υποδιοικητής στην Π.Υ. Λαμίας στο τμήμα Πυρασφάλειας και στο Ανακριτικό τμήμα.
Το 2011 τοποθετήθηκε Διοικητής Νομού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδος με έδρα την πόλη της Λαμίας. Το 2012 προήχθη κατ ΄επιλογή στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και τοποθετήθηκε Διοικητής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το 2013 προήχθη κατ΄ επιλογή στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε Διοικητής στην Πυροσβεστική Ακαδημία του Πυροσβεστικού Σώματος. Τον Μάρτιο του 2014 αποστρατεύτηκε ευδοκίμως και του απονεμήθηκε ο βαθμός του Αντιστράτηγου. Από το 1995–2004 υπήρξε καθηγητής στο Ι.Ε.Κ Καρπενησίου σε μαθήματα Πυροπροστασίας . Επίσης, είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα αθλητικά δρώμενα, έχοντας υπάρξει αθλητής μεγάλων αποστάσεων και αθλητής χιονοδρομίας του Πυροσβεστικού Σώματος. Επιπλέον έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ευρυτανίας όπου διετέλεσε και Πρόεδρος για επτά χρόνια, Διαιτητής Επαγγελματικών κατηγοριών καθώς επίσης άσκησε και χρέη Αρχιδιαιτητή της Ε.Π.Σ Ευρυτανίας.

Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μάκκα Σταυρούλα

Επιχειρηματίας - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Κρέντης Ευρυτανίας

Γεννήθηκε το 1987 με καταγωγή από την Κρέντη Ευρυτανίας Ολοκλήρωσε τις Λυκειακές της σπουδές στο Καρπενήσι οπού ζει και εργάζεται Ασχολείται επιχειρηματικά στο εμπόριο στο τομέα υδραυλικών και ειδών οικοδομής.
Δραστηριοποιείται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρέντης Ευρυτανίας. Διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ, και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μπέρμπερης Μωυσής

Πολιτικός Μηχανικός - Kαρπενήσι Ευρυτανίας

Πολιτικός Μηχανικός – ΑΠΘ.Ελεύθερος Επαγγελματίας.Εργάστηκε στο Δημόσιο στην Πολεοδομία Καρπενήσι (1987-1990) και στον ιδιωτικό τομέα (1991-1995). Ασχολείται από το 1996 στον χώρο των Οικοδομών, στον Τομέα των Δημοσίων Έργων και στον Χώρο των ΑΠΕ (Φ/Β). Συμμετείχε στην αντιπροσωπία και στη Διοικούσα Eπιτροπή στο Τεχνικό Επιμελητήριο τμήμα Ανατολικής Στερεάς.
Συμμετείχε στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 και 2014. Ήταν Υποψήφιος στις Βουλευτικές εκλογές με τη ΔΗΜΑΡ (2012) και με τον ΣΥΡΙΖΑ (2015) Συμμετέχει στους Κοινωνικούς και Πολιτικούς αγώνες μέσα από τις Γραμμές της Αριστεράς ( ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ)
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Μπίκας Κώστας

Απόστρατος Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. - Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ευρυτανίας

Γεννήθηκε στην Δυτ. Φραγκίστα Ευρυτανίας το 1964. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Χαλαστάνη, με την οποία έχουν τρία παιδιά. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για 28 χρόνια, σε διάφορες θέσεις ευθύνης, μέχρι το Γενάρη του 2015, όπου παραιτήθηκε για να συμμετάσχει, ως υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές βουλευτικές εκλογές.
Από την αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ανέπτυξε έντονη και πολυεπίπεδη συνδικαλιστική και αγωνιστική δράση και διατέλεσε, πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων εργοστασίου ΔΑΒΙΕ, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ευρυτανίας και τέλος Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Συμμετείχε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος όπου επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Έχοντας ως εφόδια, την αυτοδιοικητική εμπειρία, τη γνώση στη διοίκηση και τη θέληση για προσφορά, πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί με επάρκεια και να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε, όπου ζει και υπεραγαπά.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Ξυραφάκης Γεώργιος

Πρ. Τραπεζικός Υπάλληλος - Ραπτόπουλο Ευρυτανίας

Γεννηθηκε το 1959 στο Ραπτοπουλο Ευρυτανιας οπου ζει και σημερα. Διατελεσε πρ/νος του εκει υποκαταστηματος της Εθνικης Τραπεζας απ οπου και προσφατα συνταξιοδοτηθηκε. Δραστηριοποιειται στους κοινωνικους χωρους και τα συνδικαλιστικα.
Επικοινωνήστε με τον Υποψήφιο:
Επιστροφή στην Κορυφή