Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Συνεχίζει τις επαφές και τις περιοδείες στην Στερεά Ελλάδα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δ. Αναγνωστάκης



Στην εορτάζουσα Λιβαδειά της Βοιωτίας έδωσε σήμερα το παρών ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης με τους συνεργάτες  του συνεχίζοντας το Αυτοδιοικητικό του Οδοιπορικό.

Ο Δ.Αναγνωστάκης παρακολούθησε την δοξολογία και την λιτανεία στην Μητρόπολη της Λιβαδειάς, ενώ πραγματοποίησε σειρά επαφών με αυτοδιοικητικά στελέχη και κοινωνικούς παράγοντες της Βοιωτίας, με τους οποίους  συζήτησε θέματα της περιοχής Βοιωτίας και εξήγησε τους στόχους του εν όψει των περιφερειακών εκλογών. 

«…Χρόνια πολλά στην Λιβαδειά για σήμερα, σε όλους και όλες τους εορταζόμενους…Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε μια ιστορική πόλη της Στερεάς. Ταυτόχρονα συναντήσαμε πολλά αυτοδιοικτικά στελέχη με τους οποίους συζητήσαμε για το αύριο της περιφέρειάς μας και των τοπικών κοινωνιών…Οι συνεργάτες μου και εγώ, με την σημαντική εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και στην Διοίκηση, διεκδικούμε να είμαστε  χρήσιμοι στην τόπο μας και στην κοινωνία και όχι να ικανοποιήσουμε προσωπικές, κομματικές ή άλλου είδους φιλοδοξίες....τόνισε ο Δ. Αναγνωστάκης.  Χόρτασε η κοινωνία μας  από προσωπικές φιλοδοξίες, επικοινωνιακά παιχνίδια και την πολιτική σαν μια υπόθεση στενά δεμένη με το χρήμα και τους επαγγελματίες της.  Στην εποχή της κρίσης, ρήμαξε ο τόπος μας στην φτώχεια, στις υποσχέσεις, στα θα, στις παρελάσεις των αιρετών…Σήμερα με αίσθηση  ευθύνης για τους νέους της περιοχής μας, ξαναδοκιμάζουμε να αλλάξουμε αυτήν την ρότα…με κατάθεση ψυχής την εμπειρία μας, την γνώση, την διαθεσιμότητα…αλλά και την συμμετοχή όλων…Δώστε μας την δύναμη…για να κάνουμε την περιφέρεια  Στερεάς διεκδικητική, αγωνιστική μια Περιφέρεια Υπεροχής μέσα στην Ελλάδα των Περιφερειών…Το ξέρουμε και το μπορούμε».    

Ο κ. Αναγνωστάκης συμμετείχε σε γεύμα που διοργάνωσε η  Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Πούλου. Την Πέμπτη ο Δ. Αναγνωστάκης συνεχίζοντας το Αυτοδιοικητικό του Οδοιπορικό, θα επισκεφτεί την Ευρυτανία. Την Παρασκευή θα παρακολουθήσει τις εργασίες της Επ.  Παρακολούθησης του ΠΕΠ Στερεάς που πραγματοποιείται στο Μικρό Χωριό της  Ευρυτανίας, ενώ το απόγευμα θα  συνεχίσει την περιοδεία του και τις επαφές με τους Δημάρχους  Δελφών και Δωρίδας στην Φωκίδα.  
Επιστροφή στην Κορυφή