Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Διήμερη Επίσκεψη Δ. Αναγνωστάκη στη Φωκίδα 2η Ημέρα

Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Φωκίδα, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω συναντήσεις:


Με τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Κατσαγούνο Ευάγγελο, από τον οποίο ενημερώθηκε αυτός και οι συνεργάτες του, για όλα τα ζητήματα της αρμοδιότητάς του.



Με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη στελέχωση
και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.




Με τη διοίκηση και το επιστημονικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία και την παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου.




Με το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων, όπου και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και τη Διευθύντρια του Ιδρύματος για την πορεία των δράσεών του.



Με τους εκπροσώπους φορέων, όπως Ε.Β.Ε., Εργατικό Κέντρο, Οικονομικό Επιμελητήριο, Λιμενικό Ταμείο, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Σύλλογος ΑΜΕΑ, Ε.Π.Σ.Φωκίδας, καθώς και με άλλους επαγγελματικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.




Με το Δήμαρχο του Δήμου Δελφών κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο και τους Αντιδημάρχους, με τους οποίους συζήτησαν για τις άμεσες προτεραιότητες της νέας προγραμματικής περιόδου.


Επιστροφή στην Κορυφή