Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Διήμερη Επίσκεψη του Δ. Αναγνωστάκη στη Φωκίδα!

Διήμερη επίσκεψη στη Φωκίδα πραγματοποιεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!».

Χθες το πρωί μαζί με τους υποψήφιους επισκέφθηκαν το Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστο και είχαν μαζί του μια εγκάρδια συζήτηση.
Ο Δ. Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του με το Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων στην Ερατεινή και
ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της περιοχής.



Επίσης, συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωρίδος, όπου αναπτύχθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.




Έπειτα, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καπεντζώνη Γεώργιο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Δωρίδος και ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν από κοινού.



Ο Δήμαρχος κ. Καπετζώνης Γ. σε συνάντηση με τον Δ. Αναγνωστάκη και τους συνεργάτες του.



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το σπίτι-μουσείο του Γιάννη Σκαρίμπα που βρίσκεται στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανδρέας Σολτάτος, τον ξενάγησε και του επέδωσε αναμνηστικά δώρα.

Ο Δ. Αναγνωστάκης και ο Πρόεδρος κ. Σολδάτος στη προτομή του Γ. Σκαρίμπα

Ο Δ. Αναγνωστάκης με τον κ. Σολδάτο Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Ευθυμίας, γενέτειρας του Γ. Σκαρίμπα.



Η πρώτη μέρα έκλεισε με την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη και των συνεργατών του στο Δημαρχείο της Ιτέας, όπου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και Δελφών κ. Αναγνωστόπουλο Λουκά και τον  Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας κ. Μίχο Νεκτάριο.

Ο Δ. Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Ιτέας κ. Αναγνωστόπουλο Λουκά και τον Αντιδήμαρχος ΔΕ Δεσφίνας κ. Μίχο Νεκτάριο.



Επιστροφή στην Κορυφή