Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Επισκέψεις – συναντήσεις στη Χαλκίδα, του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη και υποψηφίων της «Στερεά… Υπεροχής!»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξής του, πραγματοποιεί σειρά επισκέψεων – συναντήσεων με Αρχές, Φορείς και Υπηρεσίες στην πόλη της Χαλκίδας.

Σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, επισκέφτηκαν:

Τον Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κκ Χρυσόστομο, από τον οποίο ενημερώθηκαν για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης καθώς και για θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Δημόσιας Διοίκησης και απαιτούν συνεργασίες και συνέργειες.



Το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας (πρώην ΠΕΔΥ), τον ΕΦΚΑ Χαλκίδας και το ΕΚΑΒ, όπου είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν, τόσο από την Διευθύντρια Κέντρου Υγείας κα Μαραγιάννη όσο και από την Διοικήτρια ΕΦΚΑ κα Κομποθανάση καθώς και από τον Προϊστάμενο του ΕΚΑΒ κ. Κόκκο, τα ζητήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες τους.






Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη εργασίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ιδρύματος, ο Διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου, η Διευθύντρια Διοικητικού-Οικονομικού, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής καθώς και ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείου Χαλκίδας.

  
Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και ενημερώθηκαν, από τον υπεύθυνο έργου, για την πορεία των εργασιών. 




Τις Κοινωνικές Δομές, Παιδείας, Προστασίας, Αλληλεγγύης Δήμου Χαλκιδέων, όπου συναντηθήκαν με τον Πρόεδρο και τους εργαζόμενους και ενημερώθηκαν για τις πολιτικές και τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. 






Επιστροφή στην Κορυφή