Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Δημήτρης Αναγνωστάκης: Στερεά Υπεροχής (Video - Συνέντευξη στο ΔΙΑΥΛΟΣ News)


Περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 18 Απριλίου και σήμερα Παρασκευή 19 του μήνα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Στερεά Υπεροχής» Δημήτρης Αναγνωστάκης .


Στα πλαίσια της περιοδείας του ο κ. Αναγνωστάκης επισκέφθηκε υπηρεσίες και επιχειρήσεις της περιοχής. Επίσης συνομίλησε και με απλούς πολίτες για τα γενικότερα προβλήματα του τόπου.

Στην περιοδεία του τον κ. Αναγνωστάκη συνόδευαν υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.

Σήμερα Παρασκευή, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην περιοχή, παραχώρησε συνέντευξη στο Δίαυλος News, στην οποία μίλησε για το όραμά του για την Περιφέρεια Στερεάς, αλλά και για επιμέρους θέματα που αφορούν την Βόρεια Εύβοια.





ΣΣ: Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News ευχαριστεί τον Γιάννη Δραπανιώτη για την εθελοντική του προσφορά στην πραγματοποίηση αυτής της συνέντευξης. 



Πηγή: http://www.diavlosnews.gr/diavlos/index.php/en/2016-07-18-09-32-17/ekdiloseis/5582-dimitris-anagnostakis-sterea-yperoxis-video-synentefksi-sto-diavlos-news
Επιστροφή στην Κορυφή