Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η «Στερεά Υπεροχής!» στη Συνέλευση και δίπλα στους απολυμένους της ΤΕΡΝΑ.






Η Περιφερειακή Σύμβουλος Ακριώτου Θεοδώρα και τα Μέλη της Παράταξης Γ. Κομματάς, Στ. Μπασινάς (Μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΕ) και Β. Παζάρας, δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τόσο του επικεφαλής Δ. Αναγνωστάκη όσο και των υπολοίπων στελεχών της, στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, μετά από την ξαφνική παύση των εργασιών της εταιρείας. 






Η «Στερεά Υπεροχής!» 
στη Συνέλευση και 
δίπλα στους 
απολυμένους της 
ΤΕΡΝΑ.



Η «Στερεά Υπεροχής» συμμετείχε στη συνέλευση των 
εργαζομένων της ΤΕΡΝΑ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου στο Γυμνασίου Μαντουδίου, παρουσία πλήθους φορέων και εργαζομένων. 



Η Θεοδώρα Ακριώτου στην παρέμβασή της, στηλίτευσε την τακτική της διοίκησης απέναντι στους εργαζομένους, που εξαναγκάζονται να συναινέσουν σε εθελούσια έξοδο και κάλεσε να ενεργήσουν όλοι από κοινού, ώστε να ανατραπεί η παρούσα δυσάρεστη κατάσταση εις βάρος των εργαζομένων, των οικογενειών τους και της πολύπαθης περιοχής του Μαντουδίου.

Η «Στερεά Υπεροχής!» αλληλέγγυα στους απολυμένους της ΤΕΡΝΑ στο Μαντούδι.


Ο επικεφαλής Δ. Αναγνωστάκης και τα Μέλη της Περιφερειακής Παράταξης «Στερεά Υπεροχής», τάσσονται αλληλέγγυοι στην κοινωνία του Μαντουδίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας αλλά πρωτίστως στις οικογένειες και στους 280 απολυμένους της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΕ.
Είναι αυτονόητη και δεδομένη η στήριξη της παράταξής μας στην προσπάθεια ανάκλησης της απόφασης της εταιρείας και δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στον αγώνα για να μη χαθούν θέσεις εργασίας, στην πολύπαθη αυτή περιοχή.
Ενώνουμε τη φωνή μας, με όλους εκείνους που υπερασπίζονται το δικαίωμα στην εργασία,που μάχονται για την αποτροπή μιας τραγικής εξέλιξης για τον τόπο και τους εργαζόμενους.
Καλούμε τους έχοντες την πολιτική ευθύνη να αναλάβουν πρωτοβουλίες και δράση για τη ματαίωση αυτής της απόφασης.
Επιστροφή στην Κορυφή